Новини

Трагедия почерни Видин на Гергьовден. Катастрофа отне живота на две млади момчета

Катастрофа с две жертви помрачи Гергьовден във Видин. Късно вечерта на 6-ти май, в тежко пътнотранспортно произшествие загинаха двама младежи.

В 23 часа и 38 минути на 6-ти май, в полицията е постъпил сигнал за тежко пътнотранспортно произшествие във Видин, на булевард „Панония“, в посока изхода на областния град към Северната промишлена зона. Според първоначалните данни 23-годишен видинчанин, шофирайки с несъобразена скорост лек автомобил е напуснал пътното платно вдясно, по посока на движението и се е блъснал в крайпътен стълб. На място са загинали водачът и 19-годишен видинчанин, пътувал на предната седалка. В болница е настанен друг 19-годишен видинчанин, пътувал на задната седалка в колата. Извършен е оглед на местопроизшествието. Разследването продължава в рамките на образувано по случая досъдебно производство. Водачът на моторното превозно средство е бил правоспособен шофьор, с 5 години стаж зад волана, уточняват от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Видин.

Екипът на Телевизия Видин изказва своите най-искрени съболезнования на близките, на загиналите при този жесток пътен инцидент!