Новини

17-годишният Антонио е автор на книгата „Транспортът във Видин”

Антонио Митков е на 17 години от Видин. Интересува се от автобуси, в резултат на което пише и книгата „Транспортът във Видин”. Тя все още е в суров вариант, но се очаква съвсем скоро да бъде издадена.

Антонио Митков е единадесетокласник в най-старото видинско училище „Цар Симеон Велики”. За себе си разказва, че интересът му към автобусите и транспорта е от доста години. Той решава, че е време да превърне своето хоби в нещо по-значимо. И успява. В ръцете си вече държи прототипният вариант на книгата „Транспортът във Видин”.

В продължение на две години Антонио събира информация и прави авторски снимки за своята първа книга „Транспортът във Видин”. В нея съм оставил от всичко по малко – споделя Антонио.  Като започнем от кратка информация за въпросното превозно средство и стигнем до снимки и пълна история на возилото. Амбицията на Антонио е съвсем скоро книгата официално да излезе от печат. Вярва, че ще се приеме и оцени от видинската общественост.

След завършване на средното си образование, Антонио има намерение да кандидатства във видинския филиал на Русенския университет „Ангел Кънчев”, специалност „Технология и управление на транспорта”. Екипът на Телевизия Видин пожелава успех и в бъдещите начинания на единадесетокласникът Антонио Митков.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.