Новини

Областният управител Огнян Асенов проведе работни срещи с кметове на общини

Областният управител на Видин Огнян Асенов се срещна с кметовете на Бойница, Грамада, Кула и Макреш. Обсъдени бяха организационно-техническата подготовка за предстоящите парламентарни избори и социални въпроси на общините.

Продължават посещенията на областния управител на Видин Огнян Асенов в общините на областта. По време на работните срещи в общинските администрации областният управител бе запознат с текущото състояние на организационно-техническата подготовка за предстоящите парламентарни избори, както и с различни социални въпроси в общините.

Кметовете информираха Огнян Асенов, че обстановката по места е спокойна, подготовката за предстоящите избори се извършва в зададените сроковете и съобразно указанията на Районната избирателна комисия.

Общинските администрации са осигурили всички необходими материали и са предприели възложените им дейности за обезпечаване работата на секционните избирателни комисии. Представителите на местната власт информираха, че работят и в тясно сътрудничество с органите на реда, с цел предотвратяване и недопускане на порочни практики преди и по време на изборния процес.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.