Новини

Честит 31 рожден ден, Телевизия Видин!

На днешния ден Телевизия Видин отбелязва своя 31 рожден ден. От първия ден на излъчване, Телевизия Видин се утвърди като неотменна част от живота на хората в област Видин, предоставяйки на зрителите си разнообразно и актуално съдържание. През тези години, Телевизия Видин изиграва ключова роля в популяризирането на местни събития, културни инициативи и социални теми, като същевременно предоставя актуални новини и информация, които са от значение за всички нас. Благодарим на всички наши зрители, които ни подкрепят и ни дават мотивация да продължаваме напред.

Първата лента с емисията Новини на Телевизия Видин се завърта на 3 септември 1993 година и вече 31 години всяка делнична вечер правим нашите зрители съпричастни с всичко, което се случва в региона. Телевизия Видин е първата по рода си електронна медия в северозападна България и непрекъснато се стреми да доказва своето лидерство чрез актуална и обективна журналистика.

Телевизия Видин е не просто медия, тя е връзката, която ни събира около важните теми и събития от живота на нашия регион. Тази годишнина е доказателство, че заедно можем да постигнем много, когато имаме обща цел – да информираме, да свързваме и да вдъхновяваме. По повод рождения ден на Телевизия Видин получихме редица поздравления и топли пожелания. Тези думи са не само израз на признателност за нашата работа, но и стимул да продължаваме да бъдем гласът на Видин и региона.

Поредният рожден ден е повод за гордост и равносметка, но и за нови амбиции и цели. С всяка изминала година се стремим да бъдем по-отдадени на нашата мисия – да предоставяме точна, обективна и навременна информация. Благодарим ви за доверието, което ни оказвате всеки ден. За нас няма по-голяма награда от това да бъдем част от вашето ежедневие. Ще продължаваме да създаваме съдържание, което има значение, и да разказваме истории, които вдъхновяват. Честит празник на всички нас – екипа, зрителите и всички, които вярват в силата на медията като важен инструмент за промяна и развитие! Нека продължаваме заедно напред – с още по-голям ентусиазъм и вдъхновение!

След емисията „Новини“, Телевизия Видин ще излъчи специална продукция, посветена на 30-годишнината от създаването на медията. Тази програма ще разкаже историята на нашия път през изминалите над три десетилетия, изпълнени с предизвикателства, успехи и непрекъснат стремеж към развитие. В нея ще видите незабравими моменти от нашето минало, спомени на хората, които са част от историята на Телевизия Видин, както и поглед към бъдещето на медията.