Новини

Найден Йонов – за важните инфраструктурни проекти на община Видин

Метеорологичните условия са причина временно да бъдат преустановени ремонтните дейности на булевард „Панония”. Това заяви зам.- кметът на община Видин Найден Йонов, който гостува в предаването „Пресечна точка” по Телевизия Видин. Йонов коментира и някои от по-мащабните инфраструктурни проекти, които общината е спечелила.

„Отне ми много време да взема решението да приема поста на заместник-кмет на община Видин. Приех предложението, защото това със сигурност ще надгради професионалните качества, които притежавам”, това каза в студиото на Телевизия Видин заместник-кметът на община Видин по устройство на територията и развитие на инфраструктурата Найден Йонов, който пое поста в началото на януари. Вторият мотив на Найден Йонов е желанието му да бъде част от положителните промени, които ще настъпят в нашия град.

Найден Йонов акцентира и върху някои от по-важните инфраструктурни обекти във Видин, които продължават изпълнението си или вече са приключили. Заради ниските температури временно е преустановен и ремонтът на булевард „Панония”. Община Видин има спечелен проект и за саниране на сградата на Гребната база. Спечелен проект има и за стадион „Георги Бенковски”. „Ще съблюдавам за правилното изпълнение на всички строително – ремонти дейности”, категоричен бе Найден Йонов.