Новини

Местна коалиция СДС (НДСВ, НОВОТО ВРЕМЕ) с анализ на изборния резултат

„Благодаря на видинчани за огромната подкрепа, която получих в изборния ден”. С тези думи кандидатът за кмет на община Видин за втори мандат доктор Цветан Ценков се обърна към всички жители, които са му гласували доверие на първия тур на местните избори. Това стана на проведената пресконференция, на която Местна коалиция СДС (НДСВ, НОВОТО ВРЕМЕ) направи кратък анализ на изборния резултат.

Припомняме, че на база 100 процента обработени протоколи от секционните избирателни комисии, с най-висок резултат от първия тур на местните избори в община Видин е доктор Цветан Ценков, издигнат от Местна коалиция СДС (НДСВ, Новото време). Той получи близо 7300 гласа или около 38 процента от вота на избирателите. Така надпреварата за кметския стол на Видин продължава на балотажа в неделя, пети ноември.

„Видин е на всички ни, няма какво да делим с другите политически партии” – категоричен бе доктор Цветан Ценков. Кой ще бъде  кметът на община Видин през следващите четири години зависи само и единствено от изборът на видинчани в неделя, пети ноември.