ИнформацияНовини

Безплатен пейнтбол турнир за деца и младежи, настанени в социални услуги във Видинско

Благотворителен турнир за деца и младежи, настанени в социални институции на територията на нашата област, организират във Видин. Инициатор и организатор е видинчанинът Николай Илиев, който е и собственик на пейнтбол игрището, което се намира в парк „Владикина Бахча”.

По време на турнира участниците ще могат да пробват и точния си мерник в организираната за тях игра стрелба с лък. Очакват ги и много емоции в редица спортно-развлекателни надпревари, които младият мениджър организира за тях.

Николай Илиев, собственикът на пейнтболното игрище, прекарва дълги години със семейството си в Англия. Разказва, че е възхитен от начинът, по който хората там се отнасят с децата и младежите в неравностойно положение. И тъй като не може да остане безучастен, решава, че трябва да направи нещо и за потребителите на различните социални услуги във Видинска област. Това няма да е последното събитие с благотворителен характер, което младият мъж организира. И за в бъдеще видинските деца в нужда ще бъдат негова кауза.

Турнирът ще се проведе през този месец, като очакванията са в него да се включат над 100 деца и младежи.