Новини

Пиян шофьор с тир се преобърна във Винарово

За пиян шофьор, предизвикал пътен инцидент в село Винарово се съобщава в бюлетина на Областната дирекция на МВР във Видин.

Вчера, малко след 18 часа на телефон 112 е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в района на село Винарово. Тир с видинска регистрация, управляван от 32-годишен водач е навлязъл с несъобразена скорост в ляв завой и се е преобърнал. Нанесени са материални щети по автомобила, като шофьорът е с повърхностни наранявания. При тестване с техническо средство за наличие на алкохол пробата на водача отчела 2,3 промила. Униформените съпроводили мъжа до Центъра за спешна медицинска помощ, където обаче той отказал да даде проби за медицинско изследване. По случая в Областната дирекция на МВР във Видин е образувано бързо производство.

Също вчера, около 17,30 часа, в хода на провеждана полицейска операция, на разклона за село Извор махала, била извършена проверка на лек автомобил с видинска регистрация. Полицейските служители открили и иззели четири прозрачни плика, съдържащи тютюн с общо тегло 800 грама. На лицето е съставен акт по Закона за акцизните и данъчните складове, като в Районното управление в Кула е образувана проверка.